Online Informatiebijeenkomst Wegwijs in het Gedrag van kinderen

  • apr 2023
  • secretariaat PPO-NK
  • 233
Nieuwsberichten

Ook in het schooljaar 2023/2024 organiseren de samenwerkingsverbanden PPO-NK en PO IJmond weer de training Wegwijs in Gedrag.

Loop jij ook wel eens aan tegen moeilijk gedrag van kinderen in je klas? En denk je hoe kan het ook anders? Dan is de training “WegWijsinGedrag® van kinderen” iets voor jou. Hier leer je anders te kijken naar gedrag en ontdek je meer mogelijkheden om het ook anders te doen.

Tijdens de training onderzoek je de verschillende perspectieven van gedrag. Het perspectief van jou als leerkracht, van de leerling, van de ouder en andere personen en factoren die belangrijk zijn voor de leerling. Je onderzoekt welke dynamiek en interacties van invloed zijn in de klas, thuis en in de omgeving van de leerling. Hoe interpreteer jij deze? Wat betekent dit voor jouw manier van handelen? Door de training krijg je meer regie over passende interventies in je dagelijkse werk waardoor je mogelijk minder handelingsverlegen bent en minder stress ervaart.

We nodigen je graag uit om op woensdag 17 mei 2023 van 16.00 tot 17.00 uur aan te sluiten bij onze online informatiebijeenkomst, waarin we uitleg geven over de opzet en inhoud van de training Wegwijs in Gedrag. Je ervaart wat de training voor jou zou kunnen betekenen. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Deze informatiebijeenkomst is bestemd voor leerkrachten, intern begeleiders en directeuren.

Bekijk hier de informatie over Wegwijs in Gedrag op onze website en meld je aan via de link.

Wij hopen jullie allemaal op 17 mei te mogen ontmoeten!

Trefwoorden