Informatie nieuwe Trainingscyclus Wegwijs in gedrag - schooljaar 2023-2024

  • apr 2023
  • PPO-NK - community beheer
  • 1
  • 398
  • secretariaat PPO-NK
PPO-NK - community beheer
Nieuwsberichten
  • secretariaat PPO-NK

Wegwijs in het gedrag van kinderen.

Onder deze naam organiseren de samenwerkingsverbanden PPO-NK en PO IJmond de afgelopen schooljaren en komend schooljaar een unieke training voor leerkrachten.

De training heeft als doel om met andere ogen – vanuit meerdere perspectieven - naar het gedrag van kinderen te kijken: op school, thuis of in hun (sociale) omgeving. In de training kijken we naar de dynamiek en interacties die hierop van invloed zijn en hoe professionals daarmee omgaan. Wat betekent het voor hun dagelijkse handelen en welke interventies pas je toe?

We hopen onze professionals zo beter toe te rusten zodat uiteindelijk de kinderen zich beter begrepen en geholpen worden.

Een online informatiebijeenkomst Wegwijs in Gedrag vindt plaats op 17 mei a.s. van 16.00 tot 17.00 uur. Hierin geven we uitleg over de opzet en inhoud van de training. Je ervaart wat de training voor jou zou kunnen betekenen. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Deze informatiebijeenkomst is bestemd voor leerkrachten, intern begeleiders en directeuren.

De bijgevoegde flyer vertelt je meer over de training. Wij stellen het op prijs als je deze onder de aandacht wilt brengen van het team. Meer informatie is ook te vinden op onze website: https://werkplaats.ppo-nk.nl/groups/154-wegwijs-in-gedrag-kinderen/welcome

Of lees bijgaande flyer voor meer informatie.

Trefwoorden